Digital Transformers Award 2019 voor Duxxie

Digital Transformers Award 2019 voor Duxxie
  • 18 november 2019
  • Redactie

Paskal van Lomm, ceo van Duxxie, mag zich de beste digital change-maker van Nederland noemen. Voor zijn medisch platform, dat zorgprofessionals in staat stelt efficienter en adequater te handelen, ontving hij kortgeleden de Digital Transformers Award 2019.

Ook Vattenfall, Wolters Kluwer en Ahrend waren dit jaar in de running voor de betreffende award, maar uiteindelijk kroonde de jury Duxxie tot winnaar. ‘We hebben er een aantal dagen langer over gedaan dan de bedoeling was , omdat het zo’n moeilijke keuze was. Om een transformer te zijn moet je een beetje durven de ‘clown uit te hangen’ en om te komen met bijna baldadige ideeën. Bij een transformatie moet je de bedrijfsstructuur omgooien of vanuit het niets een digitaal idee uit de grond stampen. Deze daadkracht vonden we helemaal terug in de business case van Duxxie’, aldus jurylid Henk Volberda, professor Strategic Management & Innovation aan de Universiteit van Amsterdam.

De overwinning van Paskal van Lomm toont volgens de initiatiefnemers van de Digital Transformers Awards aan hoe hard digitalisering in iedere sector van onze maatschappij nodig is voor een soepel verloop van de dagelijkse processen. ‘In dit geval in de medische sector, waar zorgprofessionals nu makkelijker en sneller hun werk kunnen doen.’ Eerder werden onder meer Hans Böhm (Beerwulf), Anouk Beeren (Deli XL) en Robert van Geffen (Philips) verkozen tot ’s lands beste digital change-makers.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link