Artikelen   
Srprs.me: 'Onze NPS ligt structureel op +58'
 • 31 januari 2017
 • Redactie

Srprs.me: 'Onze NPS ligt structureel op +58'

De wintermaanden mogen dan bekendstaan als donker, voor velen is dit dé ideale periode om vakantieplannen te smeden. Alleen al de gedachte aan reizen zorgt immers voor wat verlichting. Intussen versterkt een groeiend aantal avonturiers - mensen die geen uitgestippelde trip willen maar voor wie ontdekken en ervaren voorop staat - dit beeld. Zo stuurde srprs.me in 2016 meer dan 25.000 reizigers de wijde wereld in, een verdubbeling ten opzichte van het jaar daarvoor. De honger naar groei blijkt bovendien grenzeloos: na Nederland en België wil de online reisaanbieder nu verder uitbreiden naar Duitsland, Engeland en Scandinavië. En route!

Gezocht: Hartverwarmers
 • 31 januari 2017
 • Redactie

Gezocht: Hartverwarmers

Een ode aan alle mensen in de dienstverlening, zo omschrijft Luc van Bussel zijn recent verschenen managementroman ‘Gastgevers in Geluk’. In dit derde boek van zijn hand neemt de huidig ceo van Regardz Hospitality de lezer mee naar de nieuwe betekenis van gastgeverschap voor serviceorganisaties, tezamen met de introductie van nieuwe begrippen als bereikrijk, binnenvoelbaar, luistergevig, oplosselijk, verrasvast, verwenzaam en teruglustig. Op verzoek van CustomerFirst zet hij - in beknopte vorm - uiteen welke rol hartverwarmende hospitality inneemt in een digitale samenleving.

Kloppend Hart - Corendon
 • 31 januari 2017
 • Redactie

Kloppend Hart - Corendon

Corendon is een reisorganisatie met een eigen luchtvaartmaatschappij en hotelketen. “Wij werken lean en mean en zijn gewend om snel te schakelen”, schetst Kiki de Jong de dynamische cultuur. “Bij ons verandert voortdurend iets. Zo kan oprichter Atilay Uslu van de ene op de andere dag verkondigen dat we een nieuwe bestemming aanbieden.” De eerste man van Corendon begon zestien jaar terug via zijn shoarmazaak met de verkoop van vliegtickets naar Turkije. Inmiddels biedt het familiaire bedrijf veel meer aan, zoals Spanje, Griekenland en Bulgarije, maar ook Bali, Curaçao en Sri Lanka. Het bedrijf bezit twee airlines met in totaal 14 toestellen en diverse hotels en resorts.

Winnaars aan het woord
 • 13 december 2016
 • Redactie

Winnaars aan het woord

Op magistrale wijze demonstreerde Max Verstappen laatst tijdens de Grand Prix van Brazilië waarom hij nu al als levende legende te boek staat. In de stromende regen hield de Nederlandse F1-coureur niet alleen zijn auto knap op de baan, hij passeerde ook nog moeiteloos de ene na de andere concurrent en snelde van de 16e plek naar plaats drie en champagne op het podium. En dat in pakweg tien ronden! Hoewel Max de winst van deze specifieke race aan zijn neus voorbij zag gaan, werden Simyo, Deli XL, het St. Antonius Ziekenhuis, bol.com en Oxyma wél tot winnaars gekroond…Wat hebben de gewonnen titels teweeggebracht?

PCS - Altijd een stap extra voor de klant
 • 12 december 2016
 • Redactie

PCS - Altijd een stap extra voor de klant

[Branded content] Klantcontactbedrijf PCS ondersteunt een deel van de backoffice-activiteiten van KPN Zakelijke Markt, zoals hulp bij installatie voor Office 365. Sinds PCS dit project ondersteunt, steeg de NPS-score in één week van -7 naar +38. Toeval? Nee, zeggen Reza Naghashzadeh en Robert Bouws van PCS, dat een eigen methodiek ontwikkelde om klanttevredenheid te verhogen. Met een NPS-piek van +63 bewees Proactive Contact Support dat een combinatie van drive, kennis en flexibiliteit tot mooie scores leidt en, nog belangrijker, tot zeer tevreden klanten.

Aegon: Hoe je klanten een geweldige customer experience biedt
 • 05 december 2016
 • Redactie

Aegon: Hoe je klanten een geweldige customer experience biedt

[Branded content] We zijn aanbeland in The Age Of The Customer. Steeds meer bedrijven zien in dat ‘customer centricity’ directe gevolgen heeft voor het vormgeven van je digitale inspanningen. Klanten en prospects willen via hun smartphone - vol met handige apps - de hele wereld binnen handbereik. Hoe zorg je ervoor dat ook jouw merk deel uitmaakt van hun leven? In ieder geval door iedere klant een geweldige klantbeleving te bieden! Theorie en onderzoeksresultaten zijn van grote waarde bij het ontwikkelen van een visie op het digitaliseren van je marketing, verkoop en service tot één geïntegreerd geheel. Financieel dienstverlener Aegon is daar een sprekend voorbeeld van.

AVG verbetert support dankzij inzet community
 • 14 november 2016
 • Redactie

AVG verbetert support dankzij inzet community

[Branded content] AVG, The Online Security Company, is een in Amsterdam gevestigde speler op het gebied van online informatiebeveiliging. Het beursgenoteerde bedrijf beveiligt en beschermt apparaten, data en mensen tegen een reeks van bedreigingen. Sinds de oprichting in 1991 is AVG uitgegroeid tot één van de belangrijkste internationale spelers op het gebied van internetbeveiliging. Met de groei van het bedrijf groeide (en veranderde) ook de supportbehoefte van de klanten in de loop der jaren.


Iedere woensdagmiddag op de hoogte van het laatste nieuws?

Inschrijven