KSF Teamchallenge 'De Gouden Vink': strijd om de beste CX-strategie

KSF Teamchallenge 'De Gouden Vink': strijd om de beste CX-strategie
  • 12 december 2023
  • Kel Koenen

De Klantenservice Federatie (KSF) introduceert 'De Gouden Vink'. Deze competitie is geïnspireerd op de Belgische 'De Gouden Giraffe' en daagt teams van professionals uit om de beste klantbelevingsstrategieën te ontwikkelen.

'De Gouden Vink' richt zich op alle professionals in klantcontact zoals medewerkers van klantcontactcentra (KCC), teamleiders, managers, CX-specialisten en marketeers. Teams bestaande uit 3 tot 4 personen kunnen deelnemen en zullen een mix bevatten van deze disciplines.

Deelnemende teams werken tijdens het Gouden Vink-event op 1 februari 2024 in Utrecht aan een specifieke case en maken daarbij gebruik van de kennis en inspiratie uit een sessie over Customer Journey Mapping door Frans Reichardt. Met zijn ruim 35 jaar ervaring in klantgerichtheid en marketing deelt Reichardt waardevolle inzichten om de teams te ondersteunen.

De diverse CX-concepten worden gepresenteerd aan een deskundige jury, die de winnaar zal kiezen op basis van de casepresentatie. De spannende climax van het evenement is de bekendmaking van de winnaar van de allereerste 'Gouden Vink'-trofee.

De goudvink symboliseert in dit evenement de klant zelf. Net zoals deze zangvogel speciale aandacht en zorg nodig heeft, wordt van bedrijven verwacht dat zij hun klantrelaties koesteren en verzorgen met dezelfde aandacht en toewijding. Dit benadrukt het belang van het creëren van waardevolle en duurzame klantbelevingen.

KSF's Teamchallenge 'De Gouden Vink' biedt een unieke kans voor professionals om hun vaardigheden te tonen in het creëren van impactvolle klantbelevingen en te leren van de besten uit de sector, terwijl ze strijden om de prestigieuze 'Gouden Vink'.

Meer informatie en inschrijven bij de KSF

comments powered by Disqus