Surinaamse president op bezoek bij Yource

Surinaamse president op bezoek bij Yource
  • 25 april 2024
  • Kel Koenen

President Santokhi van Suriname heeft een bezoek gebracht aan Yource in Paramaribo. Chief operation officer (COO) Ronald Smit gaf de president een rondleiding in de nieuwe, derde locatie aan de Ringweg.

Smit merkt op dat het bezoek van de president heel belangrijk is om het vertrouwen uit te spreken naar de Nederlandse klanten en het Nederlandse bedrijfsleven. Daarnaast is het natuurlijk voor de Surinaamse overheid heel interessant om investeerders aan te trekken voor de Surinaamse samenleving.

In een korte presentatie presenteert Smit aan de president hoe de dienstverlening van Yource in elkaar zit, wat er allemaal wordt gedaan voor de grote opdrachtgevers, welke investeringen er al zijn gedaan en welke nog op de planning staan voor de komende periode.

Daarnaast licht Smit toe wat de onderneming doet voor de Surinaamse samenleving en op welke manier ze met hun medewerkers omgaan. Yource heeft in Suriname 700 medewerkers.

President Santokhi zei blij te zijn met de investeringen van Yource. De regering blijft soortgelijke investeringen verwelkomen en ondersteunen en waar nodig treedt de regering faciliterend op. Smit vertelt op zijn beurt dankbaar te zijn voor de erkenning van de inspanningen van de president.

comments powered by Disqus