Jury Manager of the Year-verkiezing

Jury Manager of the Year-verkiezing
  • 26 april 2024
  • Kel Koenen

Het Manager of the Year-thema van dit jaar is 'Let’s Connect' en benadrukt het belang van communicatie, transparantie en betrouwbaarheid in leiderschap. De jury selecteert vandaag uit alle genomineerden vier finalisten die het beste aan deze criteria voldoen.

(vlnr. Deliane Schimmel, Melanie Stemerdink, Maaike Rosendaal, René Kloppenburg en Dirk Westdijk)

Deze aspecten zijn cruciaal, want goed leiderschap heeft een directe invloed op de persoonlijke groei van medewerkers, ontwikkeling van teams en de vooruitgang van de bedrijfsvoering.

De jury focust op deze gebieden om de finalisten te kiezen die niet alleen hun teams en bedrijfsprocessen hebben verbeterd, maar ook innovatieve veranderingen hebben doorgevoerd. Kandidaten worden beoordeeld op hun vermogen om verantwoordelijkheid te dragen binnen hun functie, de impact die ze hebben gehad op zowel medewerkers als klanten én de bijdragen die ze hebben geleverd aan het jaarthema.

De uiteindelijke winnaar van de titel 'Manager of the Year 2024' krijgt niet alleen erkenning voor zijn of haar prestaties, maar fungereert ook als een rolmodel voor effectief en verbonden leiderschap binnen de sector.

De jury staat dit jaar opnieuw onder leiding van Maaike Rosendaal, manager Customer Care bij PWN. Samen met Melanie Stemerdink, commercial manager bij Cygnific, oud-winnaar Deliane Schimmel, manager Advies & Service bij Florius, huidig Manager of the Year René Kloppenburg, manager Customer Journey Mobile bij KPN en Dirk Westdijk, eigenaar van Coffee no Sugar Consultancy, zullen zij de kandidaten eerlijke en grondige beoordelen.

comments powered by Disqus