AWS kondigt Generative AI Innovation Center aan

AWS kondigt Generative AI Innovation Center aan
  • 23 juni 2023
  • Kel Koenen

Amazon Web Services (AWS) investeert honderd miljoen dollar in een nieuw programma dat AWS-experts op het gebied van machine learning en kunstmatige intelligentie verbindt met klanten en partners over de hele wereld.

De aankondiging van het programma, dat AI- en machine learning (ML)-experts van AWS zal verbinden met klanten over de hele wereld om hen te helpen bij het bedenken, ontwerpen en lanceren van nieuwe generative AI-producten, -diensten en -processen. Het initiatief bouwt voort op eerdere investeringen in de ontwikkeling van AI-technologieën voor klanten en is slechts een onderdeel van de algemene generative AI-strategie van AWS om deze technologie naar klanten en partners over de hele wereld te brengen.

‘Amazon heeft meer dan 25 jaar AI-ervaring en meer dan honderdduizend klanten hebben AI- en ML-services van AWS gebruikt om enkele van hun grootste kansen en uitdagingen aan te pakken. Nu snakken klanten over de hele wereld naar begeleiding in hoe ze snel en veilig aan de slag kunnen met generative AI’, vertelt Matt Garman van AWS. ‘Het Generative AI Innovation Center maakt deel uit van ons doel om elke organisatie te helpen AI te benutten door flexibele en kosteneffectieve generative AI-diensten voor de onderneming aan te bieden. Samen met ons team van generative AI-experts kunnen klanten optimaal profiteren van hetgeen deze nieuwe technologie te bieden heeft om bij organisaties waarde te creëren voor hun klanten, werknemers en bedrijfsresultaten.’

comments powered by Disqus