Webhelp Nederland neemt R Systems Europe over

Webhelp Nederland neemt R Systems Europe over
  • 1 december 2014
  • Redactie

Webhelp Nederland breidt het portfolio uit met R Systems Europe, leverancier van ‘kennisintensief technisch klantcontact’ en innovatieve ondersteuning in logistieke processen en CRM-oplossingen. Voor de klantcontactspecialist betekent deze acquisitie een versterking van de geografische spreiding in Nederland.

Gert-Jan Morsink wordt ceo en Thomas Blankvoort manager Business Development van het in Enschede gevestigde R Systems Europe. Het bedrijf, dat binnen afzienbare tijd een andere naam krijgt, heeft een nevenlocatie in Frankrijk en biedt met een strategisch partner in Zweden customer services in meer dan achttien talen aan internationale klanten.

Meertalige support
‘Onze klanten gaan profiteren van de expertise in ketenmanagement en technologisch hoogstaande BPO-oplossingen van R Systems Europe. Met deze overname breiden wij onze leidende marktpositie verder uit en versterken we onze geografische spreiding in Nederland. We verwerven veel kennis en ervaring op het gebied van meertalige services vanuit één locatie’, meent Morsink. Volgens hem heeft de overname geen verdere gevolgen voor het lokale managementteam en de medewerkers. ‘We gaan uit van verdere groei.’

Ter uitbreiding van de BPO-activiteiten nam Webhelp Group recent FDI over, terwijl eerder dit jaar SNT al aan het portfolio werd toegevoegd.

comments powered by Disqus