DIRECT Teleservice neemt Your Connection over

DIRECT Teleservice neemt Your Connection over
  • 10 maart 2015
  • Redactie

De Arnhemse klantcontactspecialist DIRECT Teleservice heeft per 1 maart Your Connection opgenomen in zijn portfolio. Het in het Berkel en Rodenrijs gevestigde facilitair contactcenter zocht aansluiting bij DIRECT Teleservice wegens zijn ‘veelzijdigheid’.

Fatima Dahman, algemeen directeur DIRECT Teleservice, laat desgevraagd weten dat Your Connection inmiddels ook in Arnhem is gepositioneerd. Over de precieze hoeveelheid medewerkers die dit aangaat, doet zij verder geen mededelingen.

Klantenuitbreiding
DIRECT Teleservice is niet alleen actief op het gebied van antwoordservice, maar biedt eveneens diensten aan als e-mailafhandeling, webcare en live chat. Het in Arnhem gevestigde bedrijf is opgericht in 1992 en voert opdrachten uit voor mkb-organisaties tot beursgenoteerde ondernemingen. Deze overname brengt een ‘substantiele toename van het klantenbestand’ met zich mee voor DIRECT Teleservice.

Voor opdrachtgevers van Your Connection zou de acquisitie niet tot merkbare veranderingen leiden, aldus het persbericht.

comments powered by Disqus