Topic: Strategie
Nederlandse Loterij gokt op online gamingplatform
  • 05 oktober 2016
  • Redactie

Nederlandse Loterij gokt op online gamingplatform

Begin december vorig jaar stemde de Autoriteit Consument & Markt (ACM), na diepgaand onderzoek, officieel in met de fusie tussen kansspelbedrijven Staatsloterij en De Lotto. Achter de schermen is de voorbije periode hard gewerkt aan de realisatie van de nieuwe organisatie. Contactcenters, klantprocessen, tools; alles moet worden samengevoegd. Hoewel die klus nog volop loopt, luistert het bedrijf sinds deze zomer al wel naar de naam Nederlandse Loterij. Met een troefkaart achter de hand kunnen de andere spelers in de (online) loterijmarkt zich alvast schrap zetten, want deze ‘dame’ speelt voor het winnende lot.

De Customer  Engagement troonrede
  • 05 oktober 2016
  • Redactie

De Customer Engagement troonrede

Ook dit jaar is op Prinsjesdag de troonrede uitgesproken door ons staatshoofd in de Ridderzaal. Veel van de daar gepresenteerde plannen zijn financieel van aard en hebben vooral te maken met wet- en regelgeving om de economische groei te stimuleren. Maar er zijn zoveel meer factoren die de BV Nederland draaiende houden. Een belangrijke factor daarin is de relatie tussen klant en bedrijf. Hoog tijd dus om ook een Customer Engagement troonrede het licht te laten zien.

Binden & boeien - Breinverfrissers op de werkvloer
  • 07 september 2016
  • Redactie

Binden & boeien - Breinverfrissers op de werkvloer

‘Tevredenheid over de werkplek zorgt voor meer betrokken werknemers’, concludeerde Steelcase enige tijd terug op basis van een onderzoek onder ruim 12.000 kenniswerkers in zeventien landen. Medewerkers die keuze en zeggenschap hebben over de werkplek en de manier van werken, zijn volgens de werkomgevingspecialist het meest betrokken. Dat smaakt naar meer. Serena Borghero, directeur Media Relations EMEA, duidt op verzoek hoe je medewerkers via deze weg kunt binden en boeien.

De maakbare samenbeleving
  • 10 augustus 2016
  • Marco Houthuijzen

De maakbare samenbeleving

SPOILER ALERT. Op zichzelf zeggen wacht-, gespreks- en nawerktijden helemaal niets over het al dan niet succesvol zijn van een klantenservice. Net als de resultaten van klanttevredenheid- en medewerkertevredenheidonderzoeken en ziekteverzuimcijfers. De belangrijkste succesfactor van een klantenservice, is de wijze waarop de medewerkers betrokken worden bij en gewaardeerd worden door de organisatie. En die is zo goed als onmeetbaar (maar wel voelbaar!).


Iedere woensdagmiddag op de hoogte van het laatste nieuws?

Inschrijven