Yource zet met overname next step in Suriname

Yource zet met overname next step in Suriname
  • 16 januari 2023
  • Kel Koenen

Yource maakt vandaag bekend dat zij haar werkzaamheden in Suriname voortzet als Yource Suriname. Het bedrijf is met meer dan 350 werknemers al ruim tien jaar actief in Suriname en één van de eerste partijen die voor de Nederlandse contactcentermarkt offshore activiteiten uitvoert.

Tot op heden was Yource in Suriname nog actief middels een exclusief partnership met Sure|Aim. Ondertussen hebben partijen overeenstemming bereikt tot een overname door Yource en is ervoor gekozen om begin 2023 de organisatie te rebranden naar de naam Yource Suriname.

Hiermee versterkt Yource de positionering van haar merk en herkenbaarheid in de markt. Eerder waren er al uitbreidingen in andere landen zoals Griekenland, Spanje, Bulgarije en Marokko. Net als in deze landen wordt in Suriname klantcontact afgehandeld voor de West-Europese markt met een focus op de Benelux.

'Er is bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers veel interesse in onze near- en offshore activiteiten en we verwachten dit jaar aanzienlijk te gaan groeien in Suriname. Met Yource Suriname kunnen we verder investeren in de uitbreiding van het aantal seats en het ontwikkelen van onze members', verklaart Ronald Smit, COO Yource.

comments powered by Disqus