Adverteren

Adverteren


‘Waar het voor de één niet snel (en ver) genoeg kan gaan in de toepassing van technologie en digitalisering, vertrouwt de ander liever op een meer persoonlijke, menselijke benadering. Welk specifiek klantcontactpad je ook kiest, in CustomerFirst bewandelen we ze allemaal aan de hand van interviews, achtergrondartikelen, rubrieken en columns. Belangrijke thema’s die aan bod komen, zijn onder meer customer experience, klantgerichtheid, AI, digitale transformatie, klantobsessie, chatbots en voice.’

Dat is waar CustomerFirst over gaat.

U als adverteerder krijgt met CustomerFirst optimaal bereik onder managers die zich specifiek toeleggen op customer centricity, verbetering van het overall klantcontact en de klant memorabele ervaringen bezorgen, via een compleet media aanbod. U kunt CustomerFirst Magazine, de email nieuwsbrief, de website customerfirst.nl en het ijzersterke CustomerFirst Congres inzetten in uw media mix.

We leveren met het magazine, de website en het live event vakinhoudelijke informatie voor strategische managers (je denkt erover) en operationele managers (je handelt ernaar). Daarom is het voor u dé ultieme plaats om uw doelgroep te bereiken, zoals: directeuren, customer experience-, marketing-, sales-, customer service-, contactcenter-, ICT- en databasemanagers die betrokken zijn bij beleid en beslissingen in (middel) grote bedrijven, in alle verticale markten.

Kortom: CustomerFirst geeft u als adverteerder, standhouder en/of sponsor het optimale rendement op uw mediabudget, dankzij het grote, doelgerichte en hoogwaardige bereik.

Wilt u meer informatie over advertentiemogelijkheden? Neem dan contact op met:

Peter van Balsfoort, Algemeen Directeur
0348-485085
p.vanbalsfoort@bbp.nl

Download het mediapack 2024 (.pdf) met alle tarieven. Vul onderstaand formulier in: