Onderzoek salaris medewerkers contactcenters

Onderzoek salaris medewerkers contactcenters
  • 8 februari 2022
  • Klantenservice Federatie

Niet het halve, maar het hele verhaal - De laatste tijd wordt er weer veel gezegd en geschreven over de salarissen die onze medewerkers klantcontact verdienen. Recent nog op nu.nl het artikel ‘Dit verdient een callcentermedewerker’.

Wij constateren iedere keer weer dat het halve verhaal verteld wordt. Heel vervelend, want dit roept onnodige emotie op en kan je als werkgever een onzeker gevoel geven in een lastige arbeidsmarkt. Daarom vinden wij het de hoogste tijd om de huidige stand van zaken te onderzoeken en deze met de markt te delen.

Onderzoek
Daarom willen we jou vragen om letterlijk 5 minuten tijd te besteden aan waarschijnlijk een van de meest besproken onderzoeken van 2022. Wij willen jou vragen om bij te dragen aan een goed en realistisch beeld van de Nederlandse Contact Center markt als het gaat om de salarissen die we aan medewerkers betalen. In ruil voor jouw bijdrage ontvang je de resultaten aan het einde van dit onderzoek in je mailbox en heb je direct een echte Benchmark zodat je weet waar je staat. Alle informatie wordt vanzelfsprekend vertrouwelijk en anoniem behandeld.

Ben je manager van een contactcenter of HR-functionaris voor een contactcenter? Vul de vragenlijst hier in en help ons om niet het halve, maar het hele verhaal te kunnen vertellen.

comments powered by Disqus