Kick off Open Varen 2024

Kick off Open Varen 2024
  • 23 april 2024
  • Kel Koenen

Afgelopen vrijdag ontving Steven Voorn in Oud-Loosdrecht een select gezelschap op de prachtige loungeboot The Antonia voor de kick off van Open Varen 2024, hét netwerk-event van de klantcontactbranche.

Op donderdag 20 juni is het weer zover: voor de 14e keer verzamelen dan een kleine 500 deelnemers zich in Jachthaven 't Anker in Loosdrecht voor hét spektakelstuk voor branche.

Ook dit jaar verzorgt de Klantenservice Federatie (KSF) in de ochtend een inhoudelijke sessie. Daarna gaan alle gasten aan boord van een indrukwekkende armada van sloepen en schepen om een mooie tocht over de Loosdrechtse plassen te maken, terwijl ze onderweg volledig worden verzorgd.

'Ook voor de 14e keer blijven we vernieuwen', vertelt organisator Steven Voorn. 'Dit jaar gaan we met een ponton in het meer iets doen met 'hop-on, hop-off' qua catering. En in het geval van onverhoopt slecht weer hebben we iets aan de akoustiek van de grote loods gedaan. Een leerpuntje van vorig jaar.'

Terwijl Voorn nog een aantal bijzonderheden onthult over de komende editie van Open Varen verzorgt chef-kok Piet Kramer van Traiterie Oud-Loosdrecht de gasten met heerlijke gerechten, terwijl The Antonia een rondje vaart over de plassen.

Het aftellen is begonnen...

Meer informatie over Open Varen 2024

comments powered by Disqus