Rebranding van Webhelp naar Concentrix

Rebranding van Webhelp naar Concentrix
  • 22 april 2024
  • Kel Koenen

Een jaar na de fusie tussen Concentrix en Webhelp is Webhelp Suriname officieel hernoemd tot Concentrix. Ronald van Schijndel, als ceo verantwoordelijk voor de operaties in Suriname, Nederland en Curaçao maakte dit afgelopen vrijdag bekend in Parimaribo.

'We zijn na een jaar van voorbereidingen en onderhandelingen overgegaan tot een rebranding', vertelt Van Schijndel aan De Ware Tijd. Concentrix heeft in Suriname meer dan 1500 werknemers.

Volgens Frank Meijer, directeur Concentrix Suriname, verandert er ondanks de rebranding weinig aan de kernactiviteiten in het Zuid-Amerikaanse land. 'Er zullen hier en daar kleine veranderingen zijn, maar groei blijft het hoofddoel.'

Meijer verwacht dat de nieuwe merkidentiteit meer klanten zal aantrekken en dat het aantal werknemers tegen 2026 zal groeien tot 2500.

In de komende zes maanden is de naam Webhelp nog te zien zijn op sociale media als deel van een geleidelijke overgang naar de nieuwe merknaam. De feestelijke rebranding vond plaats bij het Concentrix-gebouw aan de Jagernath Lachmonstraat.

Foto: Edwien Bodjie - De Ware Tijd

comments powered by Disqus