Slachtofferhulp Nederland vernieuwd contactcenteroplossing

Slachtofferhulp Nederland vernieuwd contactcenteroplossing
  • 9 mei 2023
  • Redactie

Slachtofferhulp Nederland heeft na een Europese aanbesteding gekozen voor samenwerking met Frontline Solutions voor het leveren en beheren van een contactcenteroplossing voor het Contact-, Advies- en Informatiecentrum.

Frontline Solutions gaat voor Slachtofferhulp Nederland de omnichannel contactcenteroplossing Genesys Cloud CX implementeren. Daarmee stapt de hulpverleningsorganisatie over op een cloud native oplossing, hetgeen in lijn ligt met de ICT-strategie van Slachtofferhulp Nederland. Met het nieuwe Cloud platform van Genesys is een hoge beschikbaarheid gegarandeerd en is de organisatie meer toekomstbestendig omdat (toekomstige) integraties met ondersteunende applicaties gemakkelijker zijn te realiseren, zoals cliëntherkenning.

'In het eerste contact bieden we een luisterend oor en proberen we de hulpvraag te bepalen,' aldus Merel Cabell, Hoofd Contact-, Advies- en Informatiecentrum van Slachtofferhulp Nederland. 'Daarna wordt doorverwezen, bijvoorbeeld naar de hulpverleners van Slachtofferhulp Nederland – hiervoor zijn zo’n 500 betaalde en 1100 vrijwillige geschoolde professionals beschikbaar – of naar andere instanties.' Slachtofferhulp Nederland heeft dit partnerschap voor vier jaar getekend.
 

comments powered by Disqus