Oudertelefoon introduceert Vakantieservice voor ouders

Oudertelefoon introduceert Vakantieservice voor ouders
  • 24 juli 2024
  • Kel Koenen

De Oudertelefoon, bekend om zijn anonieme hulplijn voor ouders en opvoeders, introduceert deze zomer een nieuwe dienst: de Oudertelefoon Vakantieservice. Deze service biedt ouders ook tijdens hun vakantie een luisterend oor en ondersteuning bij de uitdagingen die het ouderschap met zich meebrengt.

Vakanties zouden ontspannend moeten zijn, maar de realiteit is vaak anders. Lange autoritten op de Route du Soleil met ruziënde kinderen, het gebrek aan ‘me time’ bij het zwembad of discussies over schermgebruik op vakantie. Het kan voor de nodige irritaties zorgen...

Of het scenario dat je helemaal niet op vakantie kan gaan, maar de kinderen wel vrij zijn. De Oudertelefoon begrijpt deze uitdagingen en introduceert daarom de Vakantieservice. Hiermee willen zij ouders helpen de scherpe randjes van hun vakantie-ergernissen weg te nemen en de vakantie leuk te houden. Via chat of 085-1304658 is de Vakantieservice met een team van vrijwilligers dagelijks ‘s ochtends en ‘s avonds te bereiken voor ouders die tijdens hun vakantie behoefte hebben aan een luisterend oor.

'Vakanties zouden een tijd van ontspanning en plezier moeten zijn, maar voor veel ouders brengen ze ook nieuwe uitdagingen met zich mee', vertelt Elsbeth Vermeulen, directeur De Oudertelefoon. 'Met de Oudertelefoon Vakantieservice willen we ervoor zorgen dat elke ouder, ongeacht waar ze zijn, uit of thuis, altijd een luisterend oor heeft. Om deze belangrijke ondersteuning ook na de vakantie te kunnen bieden, is elke donatie aan onze stichting meer dan welkom.'

De Oudertelefoon is een anonieme hulplijn voor ouders en opvoeders, bemand door vrijwillige professionals met een achtergrond in de zorg, pedagogiek, psychologie, onderwijs of coaching. De dienst biedt een luisterend oor en ondersteuning voor allerlei vragen en problemen rondom het ouderschap.

comments powered by Disqus