Custom Connect sponsor Nationale Klantcontact Week 2024

Custom Connect sponsor Nationale Klantcontact Week 2024
  • 13 februari 2024
  • Kel Koenen

Custom Connect heeft aangekondigd de Nationale Klantcontact Week 2024 te sponsoren! In de week van 15 tot en met 19 april worden alle klantcontactmedewerkers in het zonnetje gezet.

Volgens een verklaring op LinkedIn gaat het facilitaire contactcenter zowel in Nederland als Suriname vol enthousiasme meedoen.

'Het is onze kans om te laten zien dat klantcontact een vak is waar we trots op zijn, ongeacht waar ter wereld. Bij Custom Connect draait het niet alleen om onze klantadviseurs; we waarderen ook onze teamleiders en delivery managers. Daarom zetten we tijdens de Nationale Klantcontact Week niet alleen de agents, maar alle teamleden in het zonnetje. Achter elke succesvolle klantcontactoperatie staat een team van toegewijde professionals dat ervoor zorgt dat alles soepel verloopt. De waardering voor medewerkers kent geen grenzen, maar tijdens deze speciale week willen we dat nog eens extra benadrukken. We zijn ontzettend trots op het harde werk, de toewijding en de passie die onze medewerkers dag in dag uit tonen', aldus het bedrijf.

comments powered by Disqus