Nieuwe voorzitter KSF Expertgroep Leiderschap

Nieuwe voorzitter KSF Expertgroep Leiderschap
  • 29 mei 2024
  • Kel Koenen

Bas Nederlof wordt de nieuwe voorzitter van de Expertgroep Leiderschap van de Klantenservice Federatie (KSF). Hij volgt Marcel Mens op, die deze rol sinds 2021 vervulde.

Nederlof is ceo van Quandago en heeft jarenlange ervaring in verschillende leidinggevende functies, zowel binnen als buiten de klantcontactsector. Hij benadrukt het belang van goed leiderschap in de huidige ontwikkelingen binnen de klantcontactsector, zoals veranderingen in de arbeidsmarkt en technologische vooruitgangen. 'We kunnen veel van elkaar leren en ik kijk ernaar uit om samen met de leden van KSF actuele vraagstukken op het gebied van leiderschap en management te behandelen', aldus Nederlof. 'Vraagstukken waar we gebruik kunnen maken van de diversiteit onder de KSF-leden.'

De Klantenservice Federatie trekt bedrijven aan die hun klantenservice willen verbeteren en klantcontact willen optimaliseren, om gezamenlijk tot nieuwe inzichten te komen. In een sector met grote strategische uitdagingen maar een sterke focus op operationele en korte termijn zaken, is het vinden van effectieve leiderschapsoplossingen cruciaal.

comments powered by Disqus