Finalisten ECCCSA 2024 bekend

Finalisten ECCCSA 2024 bekend
  • 26 augustus 2024
  • Kel Koenen

Op dinsdag 26 november vindt in Londen de uitreiking plaats van de European Contact Centre & Customer Service Awards (ECCCSA). De finalisten voor de editie van 2024 zijn bekend en vertegenwoordigen een scala aan organisaties in klantcontact uit heel Europa. De samenwerking tussen Samsung en Teleperformance is één van de genomineerden.

De ECCCSA is het meest prestigieuze prijzenprogramma binnen de Europese klantcontactindustrie en erkent organisaties die voorop lopen in het bieden van uitzonderlijke klantenservice. De awards worden toegekend aan bedrijven die continu innoveren om de klantervaring te verbeteren, hun medewerkers waarderen en efficiënt en effectief opereren.

De finalisten voor de editie van 2024 zijn bekendgemaakt en vertegenwoordigen een breed scala aan toonaangevende organisaties uit heel Europa. Deze bedrijven zetten de standaard in klantcontact en laten zien hoe belangrijk het is om te blijven investeren in excellente klantenservice.

Met de ECCCSA wordt niet alleen de klantcontactbranche in de spotlights gezet, maar worden ook de medewerkers en teams die dagelijks bijdragen aan uitmuntende klantbelevingen geëerd.

Klik hier voor alle genomineerden.

comments powered by Disqus