Editie 05 - 2019

Editie 05 - 2019
  • 24 mei 2019

Reizigers die de dupe zijn van vluchten die zijn vertraagd, overboekt of geannuleerd hoeven geen talloze keren te bellen, te mailen of chatberichten te versturen om een vergoeding aan te vragen. De bot van Airhelp steekt hen digitaal een helpende hand toe. Geen bots voor routinematige klussen: kunstmatige intelligentie handelt bij deze organisatie juist complexe juridische vraagstukken af. Hoe Lara in de bres springt voor zowel klant als medewerker, lees je in het coverartikel van deze maand.

Ook Mediq waagt zich op digitaal terrein. Daar moeten flinke hordes voor worden genomen, waarvoor de hulpmiddelenleverancier hard aan de weg timmert. Maar het uitzicht is mooi: een exceptionele klant- en patiëntervaring.
In dit lentenummer verder aandacht voor het creëren van een CX-mindset, waar een hoofdstuk uit het gloednieuwe Marketingfacts Jaarboek je mee helpt. En om niet te vergeten willen we onze nieuwe columnist welkom heten: Anders Jansen. Ook zijn columndebuut vind je in het spiksplinternieuwe magazine.


  • Deel dit artikel