Bezem erdoor bij T-Mobile Nederland

Bezem erdoor bij T-Mobile Nederland
  • 16 juni 2016
  • Redactie

Deutsche Telekom vervangt bij zijn dochtermaatschappij T-Mobile Nederland vier van de vijf directieleden. Alleen Marieke Snoep, onder andere verantwoordelijk voor customer operations, zal haar rol in de Executive Committee van het telecombedrijf ongewijzigd voortzetten.

‘Mijn team en ik hebben een belangrijke eerste fase in de transformatie van het bedrijf en de organisatie van T-Mobile Nederland afgerond. Het is nu aan een nieuw managementteam om de nieuwe strategie te versnellen en dit bedrijf naar het volgende niveau te tillen’, aldus Mark Klein, huidig ceo van T-Mobile. Nadat hij zijn werk heeft afgerond, gaat Klein in september van dit jaar aan de slag bij de Duitse verzekeraar ERGO Group AG als Chief Digital Officer. Deze zomer wordt bekendgemaakt wie zijn opvolger wordt bij T-Mobile.

Wisseling van de wacht
Deutsche Telekom laat verder weten dat Martin Knauer per 1 juli de Consumer divisie van T-Mobile Nederland. Momenteel is hij managing director van Congstar, het tweede merk van Deutsche Telekom. Knauer volgt hierbij Marco Kind op. De nieuwe Chief Technology Information Officer van de Nederlandse telecomaanbieder heet Rachid El Hattachi. Hij volgt Lampros Iskos op die naar Griekenland is teruggekeerd om daar een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Marieke Snoep is ruim een jaar geleden benoemd tot directeur Zakelijke Markt en Customer Operations van T-Mobile Nederland.

comments powered by Disqus