Roel Masselink per 1 mei nieuwe directeur KSF

Roel Masselink per 1 mei nieuwe directeur KSF
  • 15 maart 2022
  • Michiel van Zaane

Roel Masselink begint per 1 mei a.s. als nieuwe directeur bij de Klantenservice Federatie. Dat maakt de KSF bekend op haar website.

Masselink is momenteel werkzaam bij de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties en heeft daarvoor onder meer gewerkt als directeur bij het Platform Zelfstandig Ondernemers en als directeur bij de Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren. Hij volgt Wietse Westerhuis op bij de KSF, die in oktober 2021 aantrad als interim directeur.

Voorzitter Hans van den Bemt is enthousiast over de nieuwe directeur. ‘Wij zijn zeer verheugd over de komst van Roel naar de KSF. Met hem halen we een brok aan ervaring en expertise binnen als het gaat om het aansturen van branche- en beroepsorganisaties’ zegt Van den Bemt op de website. Ook Masselink zelf kijkt er naar uit. ‘Klantcontact en klantbeleving bepalen meer en meer het succes en onderscheidend vermogen van organisaties. Ik heb er ontzettend veel zin om daaraan vanaf 1 mei een bijdrage te kunnen gaan leveren.'

Foto: website KSF.

comments powered by Disqus