Nieuwe bestuursleden KSF aangekondigd

Nieuwe bestuursleden KSF aangekondigd
  • 7 juli 2022
  • Ryan Baij

Tijdens de algemene ledenvergadering zijn drie nieuwe bestuursleden geïnstalleerd. Alle kandidaten zijn met een ruime meerderheid aangenomen door de leden van de Klantenservice Federatie. We stellen ze even voor.

Carola Wijkamp
Carola Wijkamp-Hermsen is al ruim 30 jaar werkzaam in de verzekeringswereld, oa bij OHRA/Delta Lloyd en Vivat in diverse functies, zowel in de Operatie als bij Sales, Marketing en Informatiemanagement. Sinds maart 2019 ben ik werkzaam bij ARAG Rechtsbijstand als Directeur Commercie, Marketing en Verzekeringen. Ze is binnen de directie verantwoordelijk voor Verzekeringen (dat omvat de afdelingen Service Center, Claims Insurance Support en Acceptatie & Naselectie), voor Marketing Rendement en Risico en voor Commercie.

Stef van den Oever
Stef van den Oever en ik ben 30 jaar oud en werkt als Practice Manager bij Nextview, waar hij samen met een team van 17 collega's dagelijks werk aan het verbeteren en automatiseren van klantenservice en CX bij de klanten. Zijn voorliefde voor de klantenservice sector komt voort uit zijn achtergrond in de gastvrijheidsindustrie.Sinds begin 2020 is hij al actief betrokken bij de KSF als voorzitter van de expertgroep CX en organiseert hij meerdere inspiratiesessies per jaar rondom het thema Customer Experience.

Sander Kuijer
Sander Kuijer (39 jaar) werkt sinds 1 januari 2022 bij Majorel als Head of Business Development, waar hij binnen de Nederlandse organisatie verantwoordelijk is voor de relatie met onze bestaande en nieuwe partners. Zelf noemt hij zich iemand die zich het beste laat typeren als iemand die vanuit verbinding en gedrevenheid gaat voor het resultaat en daarbij soms wat ongeduldig kan zijn.

Beeld: KSF, van links naar rechts: Carola Wijkamp, Sander Kuijer en Stef van den Oever.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Geplaatst in
  • Reacties
  • Link