Marketingfacts Jaarboek 2023-2024 nú te bestellen

Marketingfacts Jaarboek 2023-2024 nú te bestellen
  • 10 mei 2023
  • Redactie

Het Marketingfacts Jaarboek 2023-2024 is vorige week van de drukpers gerold en is nu uit de pre-order fase: vandaag bestellen is morgen verzonden. Het is het meest actuele Nederlandse marketingboek, geschreven door de allerbeste vakexperts. En nu te bestellen!

De hoofdstukken bespreken onderdelen van het marketingvak en de marketingfunctie volgens de laatste inzichten. De auteurs maken gebruik van de meest recente onderzoeken. Aan het boek werkten ruim 30 ‘hyperspecialisten’ mee. De elf vaste hoofdstukken, bouwblokken waarmee het huis van marketing is samengesteld, wisselen af met kortere Hot Topics. Dit zijn essays met topics waarover nú in het marketingvak wordt gesproken en de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen: duurzaamheid, diversiteit, waarde, purpose, employee branding, true pricing, marketing-ethiek, het zit allemaal in dit Jaarboek. 

In het oog springend is natuurlijk hoofdstuk 10 waarin Beate van Dongen en Sacha van El zich buigen over de Customer Experience. In het onderdeel hot topics komt Leon Janssen bovendien nog met een artikel over employer branding.

Het Marketingfacts Jaarboek 2023-2024 is via deze link te bestellen.

comments powered by Disqus