Wereldwijd verbonden werkplekken voor G-Star RAW

Wereldwijd verbonden werkplekken voor G-Star RAW
  • 19 mei 2023
  • Kel Koenen

G-Star RAW heeft Avaya gevraagd om ervoor te zorgen dat al zijn medewerkers op alle internationale kantoren naadloos met elkaar kunnen samenwerken. Daarnaast moet de druk op het kleine, maar wendbare IT-team worden verlicht.

Met behulp van Avaya Cloud Office stelt G-Star zijn teams in staat om het grote aantal inkomende telefoontjes van klanten, partners, investeerders, collega's en andere stakeholders makkelijker te verwerken - van salarisadministratie tot retourbeleid. De oplossing heeft ook kostenbesparingen opgeleverd ten opzichte van het oude Avaya-systeem dat hiervoor werd gebruikt.

‘De goede ondersteuning is één van de redenen en verder is het total cost of ownership van Cloud Office lager dan wat we betaalden voor ons oude telefoniesysteem’, vertelt Edwin Blaak van G-Star. ‘Je weet dat het systeem betrouwbaar is en goed presteert en ook onze teams zijn al bekend met Avaya. Alles heeft een vergelijkbare 'look and feel', wat betekent dat er minder oponthoud is tijdens de werkdag om medewerkers te trainen en ze te leren hoe ze een nieuw systeem moeten gebruiken.’

De overstap naar Avaya Cloud Office is een belangrijke stap in de digitale transformatie van G-Star. Hiermee kunnen werknemers altijd en overal flexibel communiceren vanaf elk willekeurig apparaat en klanten zo beter van dienst zijn, productiever werken en taken afhandelen.

comments powered by Disqus