Ga in gesprek met: Gerard van Grinsven

Ga in gesprek met: Gerard van Grinsven
  • 4 april 2024
  • Kel Koenen

Gerard van Grinsven, voormalig vice-president van The Ritz-Carlton Hotelketen, stapte na een succesvolle carrière van meer dan 25 jaar in de hotelindustrie over naar de zorgsector. Hij deelt zijn ervaringen en visie op klantbeleving en service excellence in een unieke setting.

Van Grinsven opende wereldwijd twintig hotels en werd later president en CEO van het Henry Ford West Bloomfield Hospital. Hij ontving drie keer de Malcolm Baldrige National Quality Award, tweemaal voor zijn werk bij Ritz Carlton en eenmaal voor het Henry Ford Health System.

Hij staat bekend om zijn vermogen om uitdagingen aan te gaan die anderen onmogelijk achten, met een focus op het versterken van merken, het opbouwen van klantloyaliteit en het optimaliseren van operaties. Van Grinsven woont in de Verenigde Staten, vanuit waar hij de wereld over reist om lezingen te geven.

Op donderdag 25 april aanstaande biedt NECXT de unieke kans om in gesprek te gaan met Gerard van Grinsven. Tijdens een live sessie op het NECXT-kantoor Buitenplaats Rozenlust in Rotterdam, deelt hij zijn ervaringen en visie op klantbeleving en service excellence.

Daarnaast krijgen aanwezigen de kans om hem in kleine kring vragen te stellen én te spreken over eigen uitdagingen.

Datum: 25 april – 13:30 – 17:00 uur (incl. borrel)
Locatie: Buitenplaats Rozenlust Rotterdam
Kosten: €375 (excl. BTW)

Meer informatie en kaarten

comments powered by Disqus