Gouden Oor Erkenning voor VvAA

Gouden Oor Erkenning voor VvAA
  • 13 juni 2019
  • Redactie

Stichting toetsing verzekeraars gaf gisteren te kennen de Gouden Oor Erkenning uit te reiken aan VvAA. De ledenvereniging voor zorgprofessionals wist de erkenning in de wacht te slepen dankzij het management dat nauw betrokken is bij klachtbehandeling.

‘Al jarenlang laten we onze levens-, schade- en rechtsbijstandverzekeringen toetsen met het Keurmerk Klantgericht Verzekeren en scoren we altijd hoog op onze klantgerichtheid. Tegelijk wilden we ons scherper laten toetsen op mentaliteit, cultuur en gedrag: dé sleutel tot echte verbinding met onze klanten’, aldus Bart Janknegt, directeur expertisegebieden bij VvAA.

Servicepropositie
Eric de Haan, voorzitter van Stichting Gouden Oor, schrijft het mooi te vinden dat VvAA de stem van de klant steeds beter laat doorklinken in de organisatie en zo zijn servicepropositie naar de leden verder weer te versterken. ‘Het is goed dat keurmerkhouders zich behalve voor het Keurmerk Klantgericht Verzekeren, ook door de stichting willen laten toetsen om de Gouden Oor Erkenning te behalen’, liet Ron van Kesteren, directeur Stichting toetsing verzekeraars, in maart weten.


In een interview met CustomerFirst eerder dit jaar legt Shiraas Goerdin, manager Ledencontact & Services bij VvAA, uit hoe de ledenvereniging zich stort op klanteigenaarschap.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link