NKW viert waardering voor klantcontactmedewerkers

NKW viert waardering voor klantcontactmedewerkers
  • 15 februari 2024
  • Kel Koenen

Van 15 tot en met 19 april staat de klantcontactsector in het teken van de Nationale Klantcontact Week (NKW) 2024, een initiatief van de Customer Contact Management Association (CCMA).

Deze week is speciaal gewijd aan het vieren en erkennen van de cruciale rol die klantcontactmedewerkers spelen binnen organisaties en voor klanten.

Wout Hut, bestuurslid van de CCMA, benadrukt het belang van deze week als een kans om de onmisbare inzet van duizenden klantcontactprofessionals in het zonnetje te zetten. ‘Deze week is een uitgelezen moment om de verbinding en waardering binnen de branche te versterken’, stelt Hut.

De NKW 2024 nodigt leidinggevenden uit om samen met hun teams deel te nemen aan diverse activiteiten, waaronder challenges waarbij aantrekkelijke prijzen te winnen zijn. Het doel is om een leuke en inspirerende week te organiseren die zowel het belang van het vak benadrukt als de medewerkers motiveert. De CCMA moedigt ook de betrokkenheid van collega's van andere afdelingen aan om een breder begrip en waardering voor het werk van klantcontactmedewerkers te bevorderen.

De inschrijving voor de NKW is geopend en geheel kosteloos, waardoor alle bedrijven en teams de kans krijgen om hun waardering voor hun klantcontactmedewerkers te tonen. Deelnemende organisaties krijgen dit jaar extra zichtbaarheid via de website van CCMA en sociale media kanalen zoals Instagram en LinkedIn, waardoor de impact van de NKW verder vergroot wordt.

De NKW 2024 wordt ondersteund door hoofdsponsors Randstad, Custom Connect en SUSA, die zich samen inzetten om de klantcontactsector en haar professionals te vieren. Stijn Lathouwers, CEO van Custom Connect, spreekt zijn trots uit over de betrokkenheid bij de NKW. ‘Het is een eer om deze speciale week te sponsoren en onze waardering voor de klantcontactmedewerkers extra te benadrukken.’

De organisatie van de NKW is in handen van Cynthia Mak, CCMA Manager Of The Year 2021 en oprichter van The Caring Company, die zich inzet om van de NKW een onvergetelijk evenement te maken.

Inschrijven via ccma.nl

comments powered by Disqus