CEO Enovation toegetreden tot VANAD Group

CEO Enovation toegetreden tot VANAD Group
  • 21 januari 2014
  • Redactie

VANAD Group maakt bekend dat Jean Nederlof, voorheen CEO van Enovation, is toegetreden tot de directie van het bedrijf. Hij is daar verantwoordelijk voor overnames en fusies.

In zijn nieuwe rol zal Jean Nederlof een belangrijke bijdrage leveren aan de ambitieuze groeidoelstellingen van het bedrijf, waarbij de focus ligt op de Benelux, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, China en de VS. Zijn taken bij Enovation zijn overgenomen door Arthur Nederlof, CEO van VANAD Group.
'We zijn met VANAD Group in een nieuwe fase beland waarin we zowel in Nederland als internationaal verder willen groeien', legt Jean Nederlof uit. 'We hebben op dat gebied ambitieuze doelstellingen en die willen we niet alleen realiseren door middel van autonome groei, maar ook via overnames van bedrijven die bij ons passen.  Daarbij kijken we naar bedrijven die actief zijn in de gezondheidszorg, distributie, customer services, klantrelatiebeheer en marketing. We willen graag kleine, snel groeiende ondernemingen helpen bij het nemen van "de volgende stap ". Die bedrijven hebben vaak hele mooie producten en diensten ontwikkeld, maar zouden zich graag geborgd zien in een wat grotere organisatie. VANAD Groep kan die borging en de nodige begeleiding bieden.’

Strategisch
Jean Nederlof was 17 jaar CEO van Lifeline Networks en het latere Enovation. Nu de VANAD Group bezig is de verschillende bedrijfsonderdelen onder de paraplu van het moederbedrijf te brengen, is voor hem het moment aangebroken om zich minder bezig te houden met operationele zaken en meer op strategisch vlak op te treden.

comments powered by Disqus