Freddy AI Agent verbetert klant- en werknemerservaring

Freddy AI Agent verbetert klant- en werknemerservaring
  • 24 oktober 2024
  • Kel Koenen

Freshworks heeft Freddy AI Agent gelanceerd, een geavanceerde autonome service-agent die organisaties helpt bij het verbeteren van zowel de klant- als werknemerservaring. Deze AI-oplossing kan binnen enkele minuten zonder technische kennis worden geïmplementeerd. Met Freddy AI Agent kunnen klantenserviceteams 45% van de serviceaanvragen zelfstandig oplossen, stelt het bedrijf.

Dennis Woodside, CEO van Freshworks, benadrukt de eenvoud en snelheid van de implementatie van Freddy AI Agent. 'In tegenstelling tot andere AI-oplossingen die weken aan integratie en hoge kosten vereisen, is Freddy ontworpen om binnen enkele minuten operationeel te zijn, zonder dat er code of consultants aan te pas komen', zegt hij.

Freddy AI Agent personaliseert gesprekken in meerdere talen en biedt 24/7 ondersteuning via verschillende kanalen. Het systeem is betrouwbaar, veilig en voldoet aan strikte privacy- en beveiligingsnormen. Bedrijven als Bchex, Porsche eBike en Live Oak Bank hebben al positieve resultaten behaald met deze AI-oplossing.

De kracht van Freddy AI ligt in zijn vermogen om zowel klanten als medewerkers te ontlasten van routinetaken. Voor klantenservice zorgt het voor snellere responstijden en hogere tevredenheidsscores. Voor IT-teams biedt het een bijna realtime ondersteuning, waardoor medewerkers zich kunnen richten op meer waardevol werk.

Volgens Gartner zal tegen 2028 een derde van de bedrijfssoftwaretoepassingen AI bevatten. Freshworks positioneert zich met Freddy AI als pionier in deze groeiende markt, waarbij AI niet langer slechts een experimentele tool is, maar een essentiële drijfveer voor bedrijfsresultaten in diverse sectoren.

comments powered by Disqus