Geen gedwongen ontslagen bij Vodafone

Geen gedwongen ontslagen bij Vodafone
  • 19 maart 2014
  • Redactie

Vodafone kan de reorganisatie van de backoffice doorvoeren zonder gedwongen ontslagen bij de managers en zonder gedwongen verplaatsing van backofficemedewerkers naar de frontoffice. Dat laat woordvoerder Richard Mes vandaag aan Telecommerce weten.

In het kader van de efficiëntieslag die drie weken terug werd aangekondigd, hebben circa 150 klantadviseurs en 50 managers een vrijwillige vertrekregeling aangeboden gekregen. ‘In totaal hebben 13 managers en 40 adviseurs hiervan gebruik gemaakt’, vertelt Mes. Als gevolg hiervan heeft de reorganisatie volgens de woordvoerder geen verdere impact voor de uitzendkrachten en mensen met tijdelijke contracten binnen de frontoffice.

‘Uiteraard zal de implementatie van de nieuwe organisatie tijd nodig hebben om goed te landen. Er zullen verschuivingen van adviseurs en managers naar andere afdelingen plaatsvinden, teams zullen groter worden en bepaalde werkzaamheden zullen anders worden ingericht’, blikt Mes vooruit.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link