ShoppingTomorrow vervangt Shopping2020

ShoppingTomorrow vervangt Shopping2020
  • 22 januari 2015
  • Redactie

De bevindingen van honderden Nederlandse experts in retail, travel en finance zijn gebundeld in het boek ShoppingTomorrow. De uitreiking van het boek, 30 hoofdstukken lang, 450 pagina’s dik, markeert de start van het gelijknamige platform. Shopping2020 gaat onder die naam verder.

Tijdens ShoppingTogether op de Webwinkel Vakdagen is woensdagmiddag het eerste exemplaar van ShoppingTomorrow uitgereikt. Ed Nijpels, voorzitter van Thuiswinkel.org, overhandigde het boek aan Tweede Kamerlid Kees Verhoeven (D66), Daniel Ropers (Bol.com) en aan Miša Džoljić, rector magnificus en ceo van Nyenrode Business Universiteit.

Antwoorden op vragen
Dertig expertgroepen (samen 660 experts) tekenden ieder voor een hoofdstuk in ShoppingTomorrow, dat ook als e-book beschikbaar komt. Het boek biedt antwoord op vragen als: wat zijn de belangrijkste technologische ontwikkelingen in de customer journey? Welke invloed gaan e-commerce giganten als Amazon, eBay en Alibaba hebben op de Nederlandse retail? Hoe kunt u de consument van de toekomst (blijven) bereiken?

Toekomstproof
Met de publicatie van het boek houdt Shopping2020, dat medio 2013 van start ging, niet op te bestaan. Wel krijgt het platform een nieuwe naam: ShoppingTomorrow, zoals het boek ook is getiteld. Programmamanager Jorij Abraham: ‘Veel experts hebben aangegeven door te willen. Omdat een goede voorbereiding op wat de toekomst ons biedt nooit is afgelopen, hebben we besloten het programma te continueren. Onder de nieuwe, niet eindige naam ShoppingTomorrow blijven de expertgroepen zich ook in 2015 en daarna inzetten om de toekomst van retail en alle bijbehorende aspecten duidelijk in beeld te brengen.’


Bron: Twinkle

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link