Yarden reikt Star Award uit aan beste crematorium

Yarden reikt Star Award uit aan beste crematorium
  • 9 maart 2015
  • Redactie

Uitvaartcentrum, Crematorium en Begraafplaats Nieuw Eykenduynen in Den Haag is door ‘afscheidsspecialist’ Yarden uitgeroepen tot het best presterende Yarden-crematorium van Nederland. Met het toekennen van de Star Award 2014 beloont de uitvaartverzekeraar de mate van klantbeleving en professionaliteit die de Haagse organisatie hanteert. Crematorium Schagerkogge in Schagen is uitgeroepen tot regionaal winnaar.

Sabrina Franken, ‎directeur Uitvaartverzorging bij Yarden, stelt dat Yarden heldere doelstellingen heeft als het gaat om dienstverlening en klanttevredenheid. ‘Wij willen verwachtingen van klanten overtreffen. Goed is niet goed genoeg. Voor de dienstverlening binnen onze divisies Uitvaartzorg en Uitvaartfaciliteiten gaan we voor het cijfer 9+.’ Aanvullend geeft Franken aan dat het niet eenvoudig is om een hoge klantwaardering te veranderen in een 9+. ‘Om van onze klanten ambassadeurs te maken trainen we onze medewerkers voortdurend om in hun dagelijkse werk het beste uit zichzelf te halen. Ze werken vanuit hun passie en zorgen voor het meest optimale afscheid. Daar ben ik trots op.’ Voorafgaand aan de landelijke verkiezing zijn alle 23 crematoria over het jaar 2014 op diverse aspecten beoordeeld, waaronder procesuitvoering, klanttevredenheid en cultuur.

De Star Award is voor de tweede keer uitgereikt door Yarden. Een jaar terug ging Crematorium Venlo-Blerick met de bokaal aan de haal, inclusief een geldprijs voor de personeelspot.

comments powered by Disqus