Coolblue, FINTREX, ContactCare en Voiceworks winnen FD Gazellen Award 2015

Coolblue, FINTREX, ContactCare en Voiceworks winnen FD Gazellen Award 2015
  • 17 november 2015

Het Financieel Dagblad deelde recent FD Gazellen Awards uit aan onder meer Coolblue en FINTREX. De (online) retailer is momenteel de snelst groeiende onderneming in de categorie Groot, terwijl de Zuid-Hollandse klantcontactrecruiter FINTREX net als vorig jaar in de categorie Middelgroot met de winst aan haal ging. Ook Finance Factor uit Wassenaar doet het goed in de betreffende provincie.

Top 3 Zuid-Holland
Groot: Coolblue, 113% omzetgroei (2012 t/m 2014)
Middel: FINTREX, 198% omzetgroei (2012 t/m 2014)
Klein: Finance factor, 759% omzetgroei (2012 t/m 2014)

Van alle 490 Gazellen komt een kwart uit Noord-Holland. Daar weer de helft van is gevestigd in Amsterdam. In deze provincie ziet de top 3 er als volgt uit:
Klein: Eleanor Wine Index
Middelgroot: YER Talent
Groot: Abovo Media

Bij de uitreiking van de awards voor Utrecht en Flevoland vielen onder meer Voiceworks en ContactCare (opnieuw) in de prijzen. Jasper Meerding, directeur ContactCare, is trots: 'We zien deze award als een beloning voor het hele team. Het feit dat wij deze award voor het derde achtereenvolgende jaar gewonnen hebben, bevestigt dat we een groeiende, toonaangevende speler zijn in de klantcontactbranche. We willen deze groei vasthouden en zien de toekomst met veel vertrouwen tegemoet.'

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link