Stipte ondergebracht bij Fiber Nederland

Stipte ondergebracht bij Fiber Nederland
  • 20 januari 2016
  • Redactie

Glasvezelaanbieder Fiber Nederland heeft branchegenoot Stipte overgenomen. Samen hebben de twee bedrijven ongeveer 70 werknemers op de loonlijst staan, meldt Fiber-directeur Martijn van Scherpenzeel in het FD. De bedoeling is dat beide merken blijven bestaan.

In de lente van 2014 veranderde telecomprovider Scarlet zijn naam in Stipte, nadat Belgacom de Nederlandse activiteiten afstootte. Zowel Fiber Nederland als Stipte bieden triple play aan en een aantal andere diensten. De glasvezelexpert laat aan Telecompaper weten dat de dienstverlening van beide bedrijven vooralsnog ongewijzigd doorgaat. Er worden geen klanten overgezet en hetzelfde geldt voor de mobiele diensten die Stipte als MVNO aanbiedt op het netwerk van T-Mobile.

De overname is inmiddels afgerond. De komende maanden benut de nieuwe eigenaar om te onderzoeken wat het met de dienstverlening gaat doen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat Fiber Nederland ook mobiele diensten gaat aanbieden, dat Stipte op domoticavlak actief wordt of dat bepaalde services worden stopgezet.

comments powered by Disqus