Vrouwelijk rallyteam onna-onna klasse apart

Vrouwelijk rallyteam onna-onna klasse apart
  • 28 maart 2017
  • Redactie

Aan de Morocco Desert Challenge is dit jaar een vrouwenklassement toegevoegd. Vorig jaar deed het geheel uit vrouwen bestaande rallyteam van onna-onna, autoverzekeraar voor vrouwen, al mee aan deze race. Gedurende de editie van dit jaar - 17 t/m 23 april - nemen ze het onder meer op tegen een ander (Frans) team dat deels uit vrouwen bestaat.

‘Veel mensen denken dat dit een typische mannen aangelegenheid is. Ons doel is om grenzen te verleggen en onzekerheden te overwinnen. Woeste onvoorspelbare woestijnlandschappen, vastzitten in zandduinen of een lekke band weerhouden ons er niet van om dit jaar weer mee te rijden. Wij zien dit als een uitdaging en we hopen dat we hiermee andere vrouwen inspireren. Niet per se om deze rally te gaan rijden, maar wel om groter te dromen en hun hart te volgen’, aldus teamcaptain Sascha Bloemhoff.


Geneviève Meerburg, managing director van onna-onna, geeft aan het vijfkoppige team met plezier te sponsoren. ‘Wij willen vrouwen in hun kracht zetten. We moedigen vrouwen aan om hun kwaliteiten optimaal in te zetten en helpen hen bij hun financiële zelfstandigheid. De verbondenheid die we ervaren met de missie van dit rallyteam in combinatie met onze ambities, hebben ons vorig jaar overtuigd om samen te werken met dit unieke vrouwenteam.’


Noot: lees hier ook de columns die Lex Orie, voormalige oprichter/directeur van de betreffende verzekeraar, enige tijd terug schreef.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link