Huawei opent eerste Nederlandse Service Center

Huawei opent eerste Nederlandse Service Center
  • 3 oktober 2017
  • Redactie

Huawei heeft het serviceaanbod in Nederland uitgebreid. De Chinese telefoonfabrikant opende op 29 september een Service Center in Amsterdam en lanceerde daarnaast de Mobile Cloud-oplossing waarmee gebruikers hun data kunnen opslaan in de cloud.

Het bedrijf heeft wereldwijd 460 servicecenters. Het eerste Nederlandse filiaal is gevestigd op de Ferdinand Bolstraat 130. Het is niet mogelijk om hier producten aan te schaffen, maar nieuwe telefoons zijn wel te bekijken en te proberen. Ook kunnen klanten hier terecht met hun vragen over producten en diensten van het merk. Verder werken er gespecialiseerde monteurs die toestellen repareren, zowel binnen als buiten de garantieperiode.

Gegevensbescherming
Met Mobile Cloud-oplossing van het bedrijf kunnen klanten hun gegevens en telefooninstellingen opslaan, herstellen en softwareupdates uitvoeren. Ook is het mogelijk om gegevens tussen toestellen uit te wisselen. Huawei stelt dat de data exclusief wordt opgeslagen in de EU, op Europese servers. Dit is in overeenstemming met EU-wetgeving inzake gegevensbescherming en privacy.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link