Aanmelding goede doelen Plantronics Team Trophy geopend

Aanmelding goede doelen Plantronics Team Trophy geopend
  • 04 oktober 2017
  • Redactie

Goede doelen die voor de aankomende editie van de Plantronics Team Trophy in aanmerking willen komen als begunstigd goed doel, kunnen zich vanaf nu melden. De actie zal in februari 2018 plaatsvinden.

De vernieuwde opzet van de Plantronics Team Trophy heeft afgelopen drie jaar zijn succes bewezen: naast de opbrengst in euro’s voor het goede doel leverden de deelnemende contactcenters een waardevolle bijdrage in de vorm van een managementsummary voor het goede doel. Daarin zijn verbetersuggesties opgenomen, waardevolle inzichten over donateurs en aandachtspunten gebaseerd op informatie verkregen uit de servicecalls.

Inlevingsvermogen
Het begunstigde goede doel ontvangt dus én een opbrengst in euro’s én er worden servicecalls uitgevoerd op bestaande donateurs. Net als in andere sectoren hechten ook charitatieve instellingen meer en meer aan service; de waarde van klantcontact in de totale keten groeit in belang. Een groot inlevingsvermogen en een hoge gesprekskwaliteit zijn van toegevoegde waarde voor het goede doel.

Dit jaar haalden de deelnemende contactcenters aan de Plantronics Team Trophy 2017 samen € 84.828 op voor War Child, het goede doel van dit jaar. Tijdens het CustomerFirst Gala overhandigden de zeven teams - 4DMC, Call-IT, Cygnific, Ditmeijers’, NUON, PCS en Triple Tree Callcenters - op het podium van het Beatrix Theater in Utrecht de cheque aan Victor Reinier, ambassadeur van War Child.

Contactinformatie
De actieperiode voor de aankomende editie is februari 2018, de uitreiking vindt plaats op 19 april 2018. Goede doelen die hiervoor in aanmerking willen komen als begunstigd goed doel, kunnen zich vanaf nu melden. Gesprekken hierover vinden op korte termijn plaats.

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact op met BBP Media, Wilma Tijssen, via w.tijssen@bbp.nl of 06-13032732.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Geplaatst in
  • Reacties
  • Link