Davy Kestens (Sparkcentral) neemt plaats op reservebank

Davy Kestens (Sparkcentral) neemt plaats op reservebank
  • 9 mei 2018
  • Redactie

Sparkcentral, de ‘Belgische’ specialist in social media customer service, krijgt een nieuwe ceo. Davy Kestens, de 29-jarige oprichter van het miljoenenbedrijf, geeft het stokje door en neemt zelf een actieve plaats in de raad van bestuur in.

Joe Cagnon zal het stokje van Kestens overnemen en wordt hiermee de kersverse ceo. Middels een blog licht hij toe: ‘Om te zeggen dat dit avontuur een achtbaan was, is een understatement. Hoge hoogtes en diepe dalen, waar soms slechts enkele minuten tussen zaten. Elke keus is een belangrijke met een veelzeggende impact. Ik heb zoveel geleerd en zoveel dingen zijn veranderd in zo’n korte, toch erg belangrijk tijd van mijn leven. Toen ik het bedrijf oprichtte, kon ik niet bedenken dat we hier vandaag de dag zouden zijn.’

Van startup naar miljoenenbedrijf
In zeven jaar tijd groeide het bedrijf, inmiddels gevestigd in San Francisco, onder Kestens uit tot miljoenenbedrijf. In een interview met CustomerFirst begin dit jaar, vertelde hij: ''Toen ik begon was er nog niets gebouwd voor het professioneel inrichten van social service of webcare zo je wilt.’ Destijds vertelde hij tevens heilig te geloven in het servicen van klanten middels mobile messaging; een gouden kans om geld te besparen én de customer experience te verbeteren.


comments powered by Disqus