LINK Mobility en Conversation24 slaan handen ineen

LINK Mobility en Conversation24 slaan handen ineen
  • 21 December 2020
  • Redactie

LINK Mobility en Conversation24 (voorheen Live Chat Service) maken bekend dat ze hun krachten gaan bundelen met een global partnership.

Met de samenwerking laten beide bedrijven hun CPaas (Communications Platform as a service) oplossingen op elkaar aansluiten. Zo wordt communiceren via onder meer WhatsApp for business, E-mail, Viber en SMS mogelijk vanuit één platform.

Samenwerking
Samenwerking Conversation24 is één van de leidende Conversational Service Providers. Zij zien conversaties als het fundament van modern klantgericht ondernemerschap. LINK Mobility is een Europese aanbieder van mobiele berichten en Cpaas oplossingen voor klantbetrokkenheid bij ondernemers, mkb’s en overheden.

Beide bedrijven zien een succesvolle samenwerking voor zich ‘Samen met onze expertise over online klantcontact en onze Conversational Software vormen we met LINK Mobility een sterk team met een overtuigende totaaloplossing. Wij zijn dan ook heel enthousiast over de manier waarop we met elkaar samenwerken’, aldus Nick Blom, CEO Conversation24.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link