Planners.nu en CCmath worden Next wfm

Planners.nu en CCmath worden Next wfm
  • 21 februari 2022
  • Ryan Baij

Planners.nu en CCmath slaan de handen ineen en vormen samen vanaf nu Next wfm. Next wfm staat voor een nieuw level in WFM-dienstverlening.

Planners.nu en CCmath werkten al langere tijd regelmatig samen. Volgens de spelers omdat ze elkaar goed aanvulden. Nu kunnen de klanten voor een compleet dienstverleningspakket bij het fusiebedrijf terecht.

Frank van Bergen is aangetrokken als directeur van Next wfm, dat zich focust op WFM binnen de klantenservicebranche. ‘We hebben alles in huis om een toonaangevende speler op de Nederlandse en Belgische markt te zijn. CCmath is een autoriteit op het gebied van wiskundige modellen die de WFM van klantcontactcentra naar een hoger niveau brengen. Planners.nu staat bekend om hun gedreven en kundige WFM-specialisten.’

De disciplines consultancy, strategie-advies, opleiding en training van CCmath worden onderdeel van Next wfm. Daarnaast blijft CCmath software voor forecasting, roostering en capaciteitsmanagement leveren. De softwareleverancier CCmath staat helemaal los van Next wfm. Het is dus niet gezegd dat elke klant van Next wfm CCmatch software hoeft te gebruiken.

comments powered by Disqus