Naar de eettafel en beyond...

Naar de eettafel en beyond...
  • 11 augustus 2022
  • Redactie

Er zijn bepaalde manieren om een gezin samen te brengen: zoals bijvoorbeeld met lekker eten of een klassieker op televisie. Daarom is de lancering van Disney’s nieuwste film Lightyear hét moment om thuiskoks, jong en oud, mee te nemen op een onvergetelijke ruimtereis in eigen keuken.

Samen met Disney en Pixar creëert maaltijdboxleverancier HelloFresh buitenaards lekkere recepten. Van een sterrenstelsel van orzo tot een zonnegloed van kipfilethaasjes met aardappelpartjes, de komende weken staan in het teken van een kosmisch avontuur op de eettafel, perfect in combinatie met een gezellig avondje samen Disney+ kijken.

Vergeet de afwas: het is veel leuker om je kinderen écht te laten helpen in de keuken. Met die gedachte lanceert HelloFresh een serie recepten geïnspireerd op Disney’s en Pixar’s Lightyear die gegarandeerd de keuken transformeren tot een universum van nieuwe smaken en verrukkelijke missies.

Dit is volgens de maaltijdboxleverancier de manier om kinderen op een speelse manier nieuwe ingrediënten en smaken te laten ontdekken. 36 procent van de Nederlandse kinderen vraagt namelijk tijdens etenstijd nieuwsgierig waar hun eten vandaan komt en nog eens 43 procent wil weten hoe het gemaakt wordt. Dat blijkt uit onderzoek van HelloFresh over de dagelijkse gesprekken en gewoonten aan tafel bij 1.000 Nederlandse respondenten.

'Eindelijk mogen we deze buitenaards lekkere recepten delen', stelt Iris van HelloFresh. 'Het is de eerste keer dat we samenwerken met Disney en Pixar en we hopen dat Nederlandse gezinnen net zoveel plezier beleven aan samen intergalactisch koken als wij toen we deze gerechten samenstelden. Alle ingrediënten zijn vers, zoals je van HelloFresh gewend bent, maar dan met een vleugje Disney-magie uit het sterrenstelsel.'

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Geplaatst in
  • Reacties
  • Link