Overnachten bij het spook

Overnachten bij het spook
  • 13 februari 2023
  • Kel Koenen

Voor de allereerste keer kunnen gasten de nacht doorbrengen in de Parijse Opéra Garnier dat de inspiratie vormde voor de recordbrekende musical The Phantom of the Opera.

The Music of the Night keert terug naar de plek die als inspiratie diende voor een van 's werelds langstlopende en meest geliefde musicals, The Phantom of the Opera. Om het wereldwijde fenomeen te vieren dat in 2023 in 15 landen wordt vertoond, inclusief een laatste buiging op Broadway, kunnen 'phans' in de voetsporen treden van le Fantôme en een nacht boeken in de mythische onderwereld waar het allemaal begon: de historische Opéra Garnier in Parijs.

Voor het eerst is een van de meest exclusieve privé-kijkruimtes in het theater, de Box of Honour, omgetoverd tot een majestueuze slaapkamer. Gasten zullen hier een uitzonderlijke nacht doorbrengen, passend bij de mysteries en architectonische pracht van het Palais Garnier. Daarnaast zullen de gasten kunnen 'spoken' in de zalen van het iconische gebouw, inclusief een bezoek aan het echte ondergrondse meer, de thuisbasis van het Phantom, uit de beroemde roman.

De gastvrouw van het verblijf, Véronique Leroux, is de achterkleindochter van de Franse romanschrijver Gaston Leroux, die het wereldberoemde personage creëerde. 'Het klassieke verhaal van mijn overgrootvader heeft door de jaren heen zoveel mensen geïnspireerd', vertelt Leroux. 'Dit is het perfecte moment om hem te eren en 'phans' te verwelkomen in de beroemde setting van zijn geliefde roman voor een once-in-a-lifetime overnachting.'

Deze speciale avond in Opéra Garnier is het nieuwste aanbod aan erfgoed van verhuurplatform Airbnba. Als onderdeel van dit programma biedt Airbnb steun aan de restauratie en verbetering van cultereel erfgoed zoals de Opéra.

comments powered by Disqus