Klant kiest: Burgers & Frites uit Rotterdam beste bezorgrestaurant

Klant kiest: Burgers & Frites uit Rotterdam beste bezorgrestaurant
  • 15 maart 2023
  • Ryan Baij

Thuisbezorgd heeft Burgers & Frites uit Rotterdam verkozen tot beste bezorgrestaurant van Nederland. De eigenaren kregen de onderscheiding tijdens de Thuisbezorgd.nl Awards.

Het restaurant wint de prijs vanwege zijn uitmuntende klantenservice, heerlijk eten en snelle bezorging. De populairste gerechten zijn Crispy Chicken Cheese menu, Beef cheese menu en Beef Bacon en Cheese (kalkoen) menu.

De Thuisbezorgd.nl Awards zijn een jaarlijkse viering van de restaurants op het platform. Zij erkennen de beste restaurants van thuisbezorgd.nl, groot en klein – en belonen de meest uitmuntende bedrijven.

Bij het nomineren van de genomineerden wordt rekening gehouden met commerciële en klanten factoren, gemeten over een periode van 1 januari 2022 tot en met 1 augustus 2022. Bovendien kan elk restaurant zich aanmelden om in aanmerking te komen voor deze nominatie. De genomineerden worden gekozen door een panel van onafhankelijke juryleden. Hun selectie is gebaseerd op de aanmelding van de partner. Deze nominaties worden bepaald naar goeddunken van het Just Eat Takeaway.com team, op basis van de antwoorden op de vragen op het inschrijvingsformulier, de commerciële en klanten factoren, en de mate waarin ze relevant zijn voor de awards categorie. Uiteindelijk kunnen de klanten van thuisbezorgd.nl hun stem uitbrengen.

comments powered by Disqus