Lat voor contactcenter audio-oplossingen weer hoger

Lat voor contactcenter audio-oplossingen weer hoger
  • 9 april 2024
  • Kel Koenen

Audiobedrijf Epos kondigt de lancering van de Impact 700-serie aan. Deze serie is gebouwd om aan de cruciale communicatie-eisen van professionals in contactcentra te voldoen.

De nieuwste toevoeging aan het Epos Impact-portfolio is een on-ear, bekabelde USB-headsetreeks, die gebruikmaakt van microfoontechnologie om vol en natuurlijk geluid te leveren, ongeacht het ruisniveau op de achtergrond. Het biedt een intuïtief ergonomisch ontwerp met een reeks slimme functies om gebruikers de hele dag comfort en volledige controle te bieden.

In te drukke en lawaaierige omgeving van een contactcenter is heldere communicatie van essentieel belang. Het stelt medewerkers in staat om klantgesprekken accuraat af te handelen en een uitstekende klantenservice te bieden. Met een uitgebreid scala aan functies, aangedreven door de 2e generatie Epos AI, die continu en in real-time binnen de headset draait, is de Impact 700 ontworpen om inkomende en uitgaande stemmen te isoleren en door te geven met volledige duidelijkheid, zelfs in luidruchtige omgevingen.

Contactcenterprofessionals worden gedurende hun werkdag geconfronteerd met een aanzienlijke hoeveelheid telefoongesprekken, waarbij zij een groot deel van de dag met een headset op doorbrengen. De nieuwe headsets zijn licht van gewicht en voorzien van zachte traagschuim-oorkussens voor ongekend comfort bij langdurig gebruik. Bovendien combineert de Impact 700 eersteklas passieve ruisonderdrukking met Epos ActiveGard, die luide geluidspieken voorkomt en de naleving van geluidsnormen op de werkplek ondersteunt. Dit beschermt het gehoor van gebruikers tegen langdurige blootstelling aan geluid gedurende de werkdag.

'Helderheid in communicatie is een strategische noodzaak voor contact center professionals', stelt Johnny Andersen, VP Product & Portfolio Management bij Epos. 'Investeren in technologie die kristalheldere gesprekken mogelijk maakt, helpt medewerkers om nauwkeurig door de drukke omgeving te navigeren, uitzonderlijke klantenservice te bieden en een gestroomlijnde workflow te behouden. Het is van belang dat bij het ontwerpen van producten voor specifieke toepassingen zoals contactcenters, niet alleen naar de behoeften van de eindgebruiker wordt geluisterd, maar die ook wordt vervuld.'

comments powered by Disqus