Marc van Agteren nieuwe bestuursvoorzitter MobieTrain

Marc van Agteren nieuwe bestuursvoorzitter MobieTrain
  • 3 april 2024
  • Redactie

MobieTrain, het door AI aangedreven platform om de prestaties en betrokkenheid van klantgerichte teams te verbeteren, heeft Marc van Agteren aangekondigd als nieuwe bestuursvoorzitter.

Als bestuursvoorzitter heeft Van Agteren de leiding over de raad van bestuur van MobieTrain en speelt hij een sleutelrol in het bepalen van de strategische richting. Zijn benoeming markeert een belangrijke mijlpaal in de groeireis van MobieTrain en onderstreept het streven van het bedrijf om innovatie en excellentie te blijven stimuleren in de sector van performance enablement voor frontliniemedewerkers.

Met een indrukwekkende staat van dienst als ceo en medeoprichter van Usabilla brengt Van Agteren een schat aan ervaring en expertise met zich mee naar zijn nieuwe rol bij MobieTrain. Onder zijn leiding groeide Usabilla uit van 5 tot meer dan 150 werknemers met kantoren over de hele wereld. 'MobieTrain bevindt zich momenteel in een fase van schaalvergroting, wat altijd uitdagingen met zich meebrengt', zegt hij. 'Ik geloof dat mijn pragmatische leiderschapsstijl en ervaring als productgerichte ceo van onschatbare waarde kan zijn in deze fase. Het is een ding om theoretische kennis te hebben, maar het echte verschil wordt gemaakt in de dagelijkse gang van zaken binnen een bedrijf.'

comments powered by Disqus