Riverty en Mollie bundelen krachten en bieden achteraf betalen

Riverty en Mollie bundelen krachten en bieden achteraf betalen
  • 3 juli 2024
  • Kel Koenen

Financieel technologiebedrijf Riverty bundelt zijn krachten met Mollie, een van Europa's snelst groeiende financiële dienstverleners. Klanten van Mollie hebben nu een extra optie om achteraf te betalen, met een betaaltermijn van maximaal 30 dagen.

Deze betaalmethode helpt de conversie te optimaliseren en het betaalproces voor verder te vereenvoudigen. Riverty is vanaf vandaag beschikbaar voor klanten van Mollie in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk.

Met de samenwerking met Riverty breidt Mollie zijn aanbod van buy now, pay later (BNPL)-betaalmethoden verder uit. In totaal biedt Mollie nu meer dan 30 verschillende betaalmethoden. Riverty biedt financiële zekerheid en is trots dat het merk van de retailer op de eerste plaats komt. De end-to-endservice handelt elk aspect van het betaalproces af: van betaalkeuze tot factuurbeheer en van betaalherinneringen tot mogelijke incasso’s. Riverty biedt ook uitgebreide mogelijkheden om de branding aan te passen op meerdere klantcontactpunten en verbetert daarmee de loyaliteit en helpt bij het opbouwen van een herkenbare merkaanwezigheid.

'Riverty biedt een erkende BNPL-methode en het bedrijf richt zich met name op de Europese markt', zegt Koen Köppen, ceo van Mollie. 'We hebben dezelfde focus, waardoor de ambities goed bij elkaar passen. Door Riverty als betaalmethode toe te voegen, kunnen e-commercebedrijven hun klanten nog meer vrijheid bieden in het betaalproces.'

Jörg Schnelle, chief commercial officer bij Riverty, voegt toe: 'De samenwerking met Mollie versterkt onze toewijding om onze retailers te helpen trouw te blijven aan hun merken en tegelijkertijd klanten te werven en te behouden. We zijn enthousiast om samen te werken met een ambitieuze en servicegerichte fintechspeler als Mollie om dit mogelijk te maken.'

comments powered by Disqus