Social media support vanuit Curaçao

Social media support vanuit Curaçao
  • 04 maart 2014
  • Redactie

Uberconnected, een nieuw initiatief van Brian Hirman (ex-Isobar), richt zich nadrukkelijk tot bedrijven die meer uit social media willen halen ‘maar het zelf niet kunnen of willen organiseren’. Dankzij offshoring kan de aanbieder vanuit Willemstad 24/7 social media support leveren tegen relatief lage kosten.

Uberconnected levert de mankracht en eventueel de tools om social media monitoring (webcare) of activiteiten op het vlak van reputatiemanagement of communitymanagement uit te voeren die voortkomen uit de door deze bureaus ontwikkelde social media of PR-strategieën en campagnes.  'Eén van onze ingrediënten om 24/7 hoogkwalitatieve social media support tegen aantrekkelijke kosten te kunnen bieden, is dat we naast onze vestiging  in Nederland een deel van onze backoffice hebben georganiseerd op Curaçao, waar native Nederlandse social media support agents werkzaam zijn bij Uberconnected in Willemstad. Overigens een mooi excuus om zakelijk verantwoord met regelmaat het zonnige eiland te bezoeken', verklaart oprichter Hirman.

De dagelijkse leiding is in handen van Wouter Reijm en Erwin Kleiboer is verantwoordelijk voor de backofficeorganisatie op Curaçao.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link