Klantgerichte buschauffeur de laan uitgestuurd

Klantgerichte buschauffeur de laan uitgestuurd
  • 10 november 2014
  • Redactie

‘De vrolijkste buschauffeur van Nederland’ is ontslagen. Tijdens ritten vermaakte buschauffeur Shandrick Elodia uit Enschede zijn passagiers met muziek en entertainment, maar zijn werkgever oordeelde dat de veiligheid in het geding was en zal niet meer van zijn diensten gebruik maken.

Zelf zegt Elodia in vijf jaar tijd geen enkel ongeluk te hebben gehad. ‘Bij mij kun je lol beleven. Ik wil mensen een trots gevoel geven dat ze de bus pakken’, vertelde hij laatst in een uitzending van het televisieprogramma RTL Late Night. Ook Edwin Evers (Radio 538) sprak met de vrolijke buschauffeur: ‘Mensen komen in de bus en ze zijn verplicht met jou mee te rijden. Je ziet aan hun gezicht dat ze er niet willen zijn, dus ik dacht: laten we er het beste van maken.’

Elodia zit sinds zijn ontslag niet bij de pakken neer. Hij gaat nu verder met zijn passie: producten ontwerpen. Zo heeft hij een paar blokken ontworpen, waarmee (arme) mensen in de toekomst een huis kunnen bouwen met alleen maar een moersleutel.

comments powered by Disqus