Koramic neemt In2com en Ring Ring Company over

Koramic neemt In2com en Ring Ring Company over
  • 17 december 2014
  • Redactie

De Belgische bedrijven In2Com (customer care specialist) en Ring Ring Company (aanbieder van cloudoplossingen), zijn overgenomen door de holding Koramic Investment Group van investeerder Christian Dumolin.

Ring Ring Company heeft ongeveer driehonderd werknemers in dienst, terwijl In2Com een twintigtal personeelsleden telt. Laatstgenoemde klantcontactspecialist had het twee maanden terug nog aan de stok met vakbonden LBC, BBTK en ACLVB, die actie voerden voor betere werkomstandigheden in contactcenters.

€ 150 miljoen omzet
Volgens de nieuwe eigenaar Dumolin kadert deze overname in de strategie van zijn holding Koramic2Engage om zijn marktaandeel in de sector van contactcenters en customer care verder op te drijven, berichten Belgische media. Door de transactie breidt de holding zijn omzet uit tot een niveau van € 150 miljoen, verspreid over activiteiten in België, Nederland, Frankrijk en Marokko.

Koramic Investment Group heeft een portefeuille met zo’n 150 bedrijven in ruim twintig landen en een omzet van € 500 miljoen. De groep spitst zich toe op activiteiten in vastgoed, private equity, beursparticipaties en industrie.

comments powered by Disqus